Snel en makkelijk printers vergelijken

Wist je dat je een printer niet hoeft te kopen? Je kunt er namelijk ook een huren. Een printer huren kan vooral handig zijn als je veel verschillende dingen moet printen, of als je niet altijd een printer nodig hebt. Maar hoe gaat dat dan een printer huren en welke printer kies je dan?

Hoe huur je een printer

Een printer huren is eigenlijk heel eenvoudig. Bij Wijverhurenprinters kun je heel veel verschillende printers huren voor verschillende doeleinden. Het voordeel van huren is dat je geen duur apparaat hoeft te kopen, en geen gedoe hebt met toner en afdrukmateriaal. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand, en je betaalt per afdruk. De printers hebben twee tellers, die bijhouden hoeveel zwart-wit printjes en hoeveel kleuren prints je hebt gemaakt. En als de printer stuk is bel je gewoon even, en komt er een monteur om de printer te repareren. Geen stress en wel zo makkelijk.

Hoe kies je een printer

Bij Wijverhurenprinters kun je verschillende printers huren. Heb je niet zoveel nodig, dan kun je desktop printers huren die snel en eenvoudig in zwart-wit of kleur op A4- of A3-formaat kunnen printen. Ze hebben ook multifunctionele printers die naast printen in zwart-wit of kleur en ook kunnen scannen en kopiëren. Voor intensief gebruik kun je beter een productieprinter huren. Die kunnen tot wel 133 pagina’s per minuut op A4 uitprinten. Ook hebben deze professionele printers een boven invoer waarmee je een stapel documenten kunt inscannen en in setjes kunt uitprinten. En tenslotte kun je hier ook printers huren om op groot formaat te kunnen printen. Bijvoorbeeld prints op posterformaat. Handig voor als je regelmatig promotiemateriaal moet uitprinten.

Share