Luxueuze badkamer

10 tips voor een nieuwe badkamer

Vind je ook dat je badkamer wel een opkikker kan gebruiken nu we wat vaker thuis zijn? Ga eens langs bij Bubbels & Jets in Enschede om inspiratie op te doen. Hieronder vind je 10 tips om jouw badkamer een hele nieuwe uitstraling te geven.

 1. Planten
  De makkelijke manier om jouw badkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven is door een aantal mooie planten neer te zetten.
 2. Stucwerk
  Geef de muren van je badkamer een facelift met nieuw stucwerk van MarmoStuco. Het ziet er mooi en natuurlijk uit, en het is verkrijgbaar in diverse kleurpigmenten.
 3. Tegels
  Door je hele badkamer of gedeelten ervan opnieuw te betegelen ziet je badkamer er weer helemaal fris uit.
 4. Spiegels
  Door één of meerdere spiegels te plaatsen in je badkamer, lijkt deze veel groter. Handig als je niet zo’n grote badkamer hebt.
 5. Plankjes
  Een andere leuke manier om je badkamer te verfraaien is door plankjes aan de muur te bevestigen, waar je bijvoorbeeld parfum op kunt neerzetten.
 6. Sauna
  Wil je echt een spa in huis halen, dan kun je ook een heuse sauna in laten bouwen. Er zijn al hele kleine indoor sauna’s of infraroodsauna’s.
 7. Jacuzzi
  Heb je wat meer ruimte in je badkamer kun je er ook voor kiezen om een echte jacuzzi in te laten bouwen. Kun je heerlijk ontspannen bubbelen na het werk.
 8. Badkamermeubilair
  Vervang je oude wastafel voor een nieuwe om een hele andere sfeer te creëren. Of zet een mooie houten kast neer waar je handdoeken in kunt opbergen.
 9. Verlichting
  Door nieuwe verlichting ziet je badkamer er meteen anders uit. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe armaturen plaatsen, of ledverlichting met een warmere gloed.
 10. Radiatoren
  Radiatoren kunnen ook mooi en praktisch zijn. Plaats bijvoorbeeld een designradiator waar je ook je handdoeken aan op kunt hangen.

Share