blog afbeelding

Ben je opzoek naar inspiratie voor je woonkamer?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je woonkamer? Als je toevallig in de buurt van Hengelo bent kun je een bezoekje brengen aan Brok Interieur. Dit bijzondere bedrijf heeft een prachtige collectie met hedendaagse designmeubelen. Wedden dat je vol ideeën en met allerlei nieuwe spulletjes weer naar huis gaat?

Liefde voor meubels

Het bedrijf is in 1932 opgezet door Frans Brok. Frans Brok was een meubelmaker met veel liefde voor zijn vak. Hij verkocht in de eerste instantie zijn eigen meubeltjes. Maar de vraag naar meubeltjes werd steeds groter. Omdat hij graag iedereen wilde helpen aan een mooi interieur besloot Frans Brok om ook fabrieksmeubelen te gaan verkopen. Ook ging hij vloerbedekking en gordijnen verkopen. Je kon er dus een compleet interieur kopen.

Groot aanbod designmeubelen

Tegenwoordig kun je nog steeds voor alles wat je nodig hebt in een interieur terecht bij Brok Interieurs. Voor de woonkamer vind je er banken en fauteuils, eettafels en loungetafels, wandmeubelen, boekenkasten en verlichting van verschillende vooraanstaande ontwerpers. Voor de slaapkamer hebben ze een grote collectie bedden en matrassen en de bijbehorende nachtkastjes en linnenkasten. En om het geheel af te maken kun je er verschillende soorten vloerbedekking vinden, en gordijnen, duettes en jaloezieën. Deze hebben ze ook voor schuine ramen en dakramen.

Persoonlijk interieur advies

Ieder huis is anders. Daarom willen de ontwerpers en adviseurs je graag helpen om de juiste keuze te maken. Of je nu alleen een luie stoel nodig hebt, of een compleet interieur. Bij Brok Interieurs denken ze graag met je mee. Net zoals de oprichter Frans Brok graag deed.

Share