Een printer uitkiezen waar het hele bedrijf tevreden mee is

Een printer uitkiezen waar het hele bedrijf tevreden mee is

Een bekend spreekwoord leert ons dat je ‘niet iedereen tevreden kunt houden’, maar in dit blog leggen we je uit hoe je aardig dicht in de buurt komt! Want ook als het om kantoorsupplies gaat, heeft iedereen zo zijn eigen wensen en eisen. Hoe kun je bijvoorbeeld een printer uitkiezen waar het hele bedrijf tevreden mee is? Wij hebben de ideale oplossing gevonden!

Een nieuwe printer uitkiezen

Een nieuwe printer kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het brengt de nodige kosten met zich mee en vraagt om een gedegen vooronderzoek. Wat voor soort documenten worden er bijvoorbeeld mee geprint? In welk formaat? In zwart-wit of in kleur? En wat zijn andere wensen? Op kantoor worden wellicht meerdere printers gebruikt. Moeten dit allemaal dezelfde modellen zijn? Of gebruikt de vormgever een andere printer dan de technische dienst? Allemaal punten om voor jezelf op een rij te zetten, voordat je een nieuwe printer aanschaft.

Een bedrijfsprinter huren

Kun je niet direct budget vrijmaken? Dan is een printer huren de ideale oplossing! Je huurt deze dan voor een vast bedrag per maand en hebt nergens omkijken naar. Onderhoud, reparaties en de inkt of toners zitten namelijk allemaal bij de prijs in. De verhuurder biedt een scala aan verschillende mogelijkheden en modellen. Zo kun je bijvoorbeeld ook meerdere printers huren – één voor elke afdeling of specialisatie – en iedereen tevreden stellen.

All-in-one printers

Naast verschillende maten en modellen, zijn er ook zogenaamde all-in-one printers verkrijgbaar. Dit zijn de alleskunners onder de printers. Ze kunnen niet alleen haarscherp afdrukken maar ook kopiëren, scannen, nieten en perforeren.

Share